• Είμαι η Λαμπίρη Ευαγγελία και είμαι απόφοιτος του Τμήματος Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η πρώτη μου επαφή με τα έντομα αποθηκευμένων προϊόντων ήρθε το 2017 με την εκπόνηση της πτυχιακής μου διατριβής. Έκτοτε, συνέχισα την ενασχόληση μου με αυτά κατά την διάρκεια των μεταπτυχιακών μου σπουδών ( Φυτιατρική και Περιβάλλον) και τον τελευταίο καιρό, κύριο ενδιαφέρον μου αποτελούν πειραματικές βιοδοκιμές με φωσφίνη και συγκεκριμένα η εξέταση της εμφάνισης του « sweet spot» και της επίδρασής του στην ευαισθησία των εντόμων στην φωσφίνη .